keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Kolmas PAS

Kolmas PAS olisi sitten ylihuomenna perjantaina, 21.9. Zumenoneja on taas napsittu kp 2 lähtien, eilen aloitin luget. Siirto ollut nyt aiemmin aina kp 14 (vai 15, en ole ihan varma), mutta nyt siirto kp 17. Ja ihan vaan siksi etten saa töistä vapaata! Esimies on ärsyttävä enkä saanut työvuoroakaan kenenkään kanssa vaihdettua. Väestöliitosta kysyin saako siirtopäivästä mitenkään siaraslomapäivää, ei onnistu.. Toivotaan vaan ettei limakalvo ole jo liian paksu (vai voiko se edes olla liian paksu?) kun kp 10 ultrassa (kp 12 osui tietysti sunnuntaille..) limis jo 7mm.
Haluaisin nyt ajatella että "kolmas kerta todensanoo" mutta olen ajatellut niin jo aika monesti. Kolmas yrityskerta e-pillereiden lopettamisen jälkeen. Kolmas terolut kierto (joo, kuulostaa näin jälkikäteen tosi naurettavalta että oikeasti joskus ajattelin raskautuvani pelkästään sillä että napsin teroluteja menkkojen aikaansaamiseksi). Kolmas clomifen avusteinen kierto. Kolmas kierto kun saatiin (luultavasti) ovulaatio tapahtumaan. Kolmas puregon/pregnyl avusteinen kierto. Kolmas inseminaatio. Nyt en jaksa edes toivoa.
Kyllä tämä kaikki vaan on niin helvetin uuvuttavaa. Ollaan ajateltu, että tämä olisi nyt viimeinen PAS tänä vuonna. Jos jatkaisi sitten ensi vuonna. Saisin olla ilman hormoneja pari kuukautta. Ja haluanko taas tehdä negatiivisen raskaustestin joulun alla? En todellakaan. Vaikka nyt se ei varmaan sattuisi niin paljon kuin aiempina vuosina. Tähän tottuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti