perjantai 31. elokuuta 2012

Ei vieläkään..

Tänään 2 viikkoa PASsista ja testi negaa. Taas.
Oireita oli jos jonkinmoista: tissit kipeät, pahaolo iltaisin, vatsa niin turvonnut että olen kulkenut lökähousuissa pariviikkoa kun farkut kiristää, vatsaa sisään vedettäessä vihlontaa munasarjoissa, väsymystä, kiukkua, ilmavaivoja, pissahätää... Nämä kaikki siis lugeista johtuvaa/ omaa mielikuvitusta. Näihin voin taas ensi kerralla olotilaa vertailla kun luulen kyseessä olevan raskausoireet!
On turhauttava olo. Ei kyllä yhtään itkuinen, itku ei tullut edes klinikalle testin tulosta soittaessa niinkuin yleensä on kyllä tullut. Kai tähän kaikkeen tottuu ja suoriutuu vain rutiininomaisesti.
Lopetin luget ja zumenonit, nyt odottelua vuodon alkamiseksi ja uuteen yritykseen heti. Luget on kyllä jotain niin inhottavia! Ja nyt varsinkin ärsyttää että on lähes 3 viikkoa niitä tunkenut ja ihan turhaan! Valuvan mössön takia käytettävä pikkuhousun suojaa koko ajan ja mössö ei lähde pelkällä vedellä pois. Kuivattaa lisäksi limakalvoja tosi paljon ja alapää arka. Yhdynnästä ei tullut kivun takia mitään, ei edes liukuvoiteen kanssa... Menikö jo liian intiimiksi :D

10 huurunenää vielä pakkasessa. Toivotaan niistä jonkun olevan vahva sissi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti