lauantai 18. elokuuta 2012

Tähdenlento lähti matkaan

Eilen 17.8. oli 2. PAS. Limakalvo oli 12mm, eli se oli kasvanut kolmessa päivässä 6mm. Viimekerralla siirtoon mentäessä limis oli 10mm. Josko nyt sitten olisi paremmat mahdollisuudet :)
Virtsarakkoni oli halkeamaisillaan ennen siirtoa! Rakko pitää olla täynnä, mutta lääkäri sanoi nyt että vähempikin riittäisi, kohtua ei mainannut saada ultralla näkyviin niin täyden rakon takia! :D Näimme kumminkin ultrasta miten pienen pieni valkoinen piste vilahti tummuudessa. Kuin tähdenlento. Toivon niin paljon että se nyt tarraisi kiinni!!
Lääkärin sanoista tuli kyllä vähän tyhmä olo. Valittelin, miten ei kiinnostaisi enää koko homma, niin monen pettymyksen jälkeen. Ja tuntuu turhalta käyttää inhottavia hormoneita kun ei mitään tulosta kumminkaan... Lääkäri tokaisi, että täältä koneelta kun teidän historiaa katsoo niin aika alkumetreillä olette vasta. Sitten pitkä hiljaisuus huoneessa. Tunsin itseni todella tyhmäksi. Tiedän kyllä, että moni joutuu käymään useat ivf hoidot läpi ennenkuin tärppää, mutta mekin jo odotettu testiin plussaa liki 5 vuotta. Ensin lääkäri kyselee kuulumisia ja lähes pakottaa kertomaan tunteista ja sitten nolaa mut noin...
Kahden viikon piina alkakoon.

*Muoks. Niin ja yksi alkio taas sirrettiin. Kysyin hoitajalta siirretäänkö koskaan kahta alkiota, sanoi ettei näin hoitojen alkuvaiheessa. Tuntuu kyllä typerältä että aina toinen, hyvä alkio menee roskiin.. Toki ymmärrän myös kaksoisraskauden riskit, mutta silti..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti