lauantai 10. marraskuuta 2012

Hiljaiseloa..

Nega testi tehty eilen. Unohdin testata aamulla, joten testasin päiväpissasta negan. Klinikalta suositeltiin että testaan tänään aamulla vielä varmuuden vuoksi, nega tietysti ja luget+zumet lopetin jo torstai iltaan.
Maanantaina hoitava lääkärini soittaa ja todennäköisesti tekee reseptin metformin (en ole varma kirjoitetaanko noin..) lääkkeelle. Viime kerralla oli puhe siitä, että kokeillaan sellaista lääkettä hoitotauon ajan. Sen pitäisi "hoitaa" noita monirakkulaisia munasarjoja, on oikeasti diabetes lääke mutta auttanut monella pco:hon. Lääkettä pitää käyttää vähintään puoli vuotta ennen kuin nähdään onko siitä apua. No, ei tässä mitään menetettävääkään ole.
Blogini puolella taitaa tulla hiljaista hetkeksi. Lueskelen kumminkin teidän muiden juttuja ja toivon plussatuulia kaikille! :) Kyllä meidänkin vuoro sitten joskus tulee. Uskon niin.

1 kommentti:

  1. Oon pistelly Metforminiä napaani nyt n. 3kk. Ja kahdet menkat saanu aikaan, ilman Primolutia tai Terolutia menkkoja ei ole näkynytkään varmaan 8 vuoteen, että joku taika noissa Metformineissä lie :)

    VastaaPoista