torstai 30. toukokuuta 2013

piinaa, piinaa

Tämä se vasta piinaa onkin. Siirron jälkeiset kaksi viikkoa testaukseen ei ollut mitään tähän verrattuna. Plussatesti tehty viikko sitten, pp 14. Nyt olisi vissiin rv 5+1?
Varhaisultra on vasta rv 6+6. Miten hemmetissä jaksan odottaa vielä 12 päivää että saan varmistuksen kasvaako sisälläni todella joku?? Olo on jotain uhan muuta kuin onnellinen. Pelottaa hirveästi. Pari päivää sitten olen viimeisen testin tehnyt, plussaa näytti vieläkin. Väsyttää ja pahaolo on. Vatsaa nipistelee vuoroin molemmilta puolilta. Tissit kipeät. Mies ärsyttää.
Meinaan huomenna soittaa väestöliittoon ja kysyä, josko olisi mahdollista päästä vaikka ensiviikon puolella ultrattavaksi. Saisi varmistuksen että jotain edes olisi siellä ja oikeassa paikassa. Eikö se nyt näinkin aikaisin pitäisi näkyä? Keskustelupalstoja lueskeltuani moni käynyt näillä viikoilla yksityisellä tarkistuttamassa että kaveri todella on napannut kiinni.
Tässä meinaa todellakin hulluksi tulla!

2 kommenttia:

 1. Tuo aika plussasta varhaisultraan on maailman kamalinta odottelun aikaa..
  Julkisella puolella varhaisultraan ei yleensä edes suostuta ennen viikkoa 7+0, koska sitä ennen näkymät ei välttämättä ole kunnolliset.. Ja jos mitään ei vielä näy, niin sittenhän sitä vasta hermoileekin..
  Toivotankin siis pitkää pinnaa varhaisultran odotteleen, jos päätät odottaa sinne 6+6 viikolle! Ja jos päätät mennä ultraan ennen sitä, niin toivottavasti näkyy jo kunnolla, ehkäpä jopa kaksin kappalein..;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totisesti tämä odottelu on kyllä jotain ihan kamalaa!
   Mulla varhaisultra julkisella 11.6. rv 6+6, koska klinikka jää tuon päivän jälkeen kesälomalle elokuun loppuun asti.
   Niimpä, jos nyt menenkin yksityiselle ultrattavaksi vielä tuota ennen, niin sitten vasta hulluksi tulenkin jos ultrassa ei vielä saada mitään näkyviin.
   Kyllä se nyt vaan on kestettävä tämä reilu viikon piinailu vielä....

   Poista