maanantai 20. toukokuuta 2013

Pp 10!

Tänään pp10 enkä voinut vastustaa ekan testin tekoa..

Testi oli sofi one step merkkinen. Mielestäni siinä näkyy haamua/viivanpaikkaa?? olen lukenut näistä testeistä paljon negatiivista juttua. Itse testaillut niillä muutaman vuoden, ovat niin halpoja ja kun niitä testejä tosiaan kuluu aika paljon. Enkä ennen ole saanut testiin mitään viivanpaikkaakaan. Vai näkyykö tuossa kuvassakaan mitään, luulenko vaan?? mielestäni viiva näkyy luonnossa paremmin.

4 kommenttia:

 1. Kyllä minä onnittelisin hoidon onnistumisesta, varsinkin kun on vasta pp10..

  Testailin itse kanssa noilla testeillä hoitojen aikana, enkä koskaan saanut mitään haamujen tai viivanpaikoiksi tulkittavaa.. Vasta onnistuneessa ivf:ssa tuollainen tuli alkaen pp9 ja siitä vahvistui..

  Eli ihanaa, onnea..<3

  VastaaPoista
 2. voi että miten jännittävää! voisiko se todella olla...
  Testaan aamulla apteekin omalla testillä, josko siinä jo jotain näkyisi. Nuo testit jo loppuivat enkä enää ole lisää tilannut. Olen lukenut että nuo testit voivat näyttää pitkällekin pelkkää haamua, toisten testien jo näyttäessä selvää plussaa.

  VastaaPoista
 3. Näyttää aika samalta, kuin omani tässä http://perheplaneetta.blogspot.fi/2012/02/kai-se-ovis-sitten-kuitenkin-oli.html :D. Uskaltaisin siis onnitella ja toivottaa kaikkea hyvää!!!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Sofi ja Ellu, kai se on itsekin uskottava! :)
  nyt se pelottava vaihe vasta alkaakin, toivotaan että kaikki menee hyvin..

  VastaaPoista