maanantai 6. toukokuuta 2013

punktio lähestyy!

Tänään viimeinen ultra, ylihuomenna se pelottava punktio!
Vain 4 munarakkulaa siis puktoitavana. Tuntuu niin turhalta lähteä koko punktioon edes... toivotaan vaan että edes kahdesta sitten löytyisi munasolu. Punktio tosin ei varmasti ole vuoden takaiseen verrattuna paha, paaaaljon vähemmän puktoitavaa nyt.
Eilen tuikattu viimeiset annokset puregonia ja orgalutrania. Tänään laitoin irrotuspiikkinä gonapeptyl x 2. Tarkoitus oli käyttää irrotukseen pregnyliä, mutta sitä ei tietenkään saanut paikkakunnaltani mistään enää täksi iltaa vaan huomiseksi aikaisintaan :/ Jääkaapistamme sitten löytyi viime kerrasta jääneitä gonapeptyleitä (silloinkin käynyt tukussa kämmi ja kaikki gonapeptylit piloilla kun päässeet huoneenlämmössä muhimaan! haettiin lopulta injektiot väestöliitolta, jotka jostain syystä olivat pakanneet siihen kylmälaukkuun kaksi ylimääräistäkin.. onneksi! oliko näin tarkoituskin tapahtua?)
Huomenna töistä vapaapäivä ja keksiviikko aamuna punktioon. Nyt sain polilta jo mukaan diapamia, jonka otan autossa matkalla väestöliittoon. On kuulemma juuri käytäntöön tullut ja hyväksi havaittu! Väestöliitolla tietysti sitten se tippa käteen vielä. Perjantaiksi varattu jo tuoresiirto aika, toivottavasti siihen päästään!
Olo on lähes normaali. Siis fyysisesti. Farkutkin menee hyvin jalkaan. Toki alavatsaa vähän turvottaa ja orgalutranin ja gonapeptylin pistoskohdat arat ja turvonneet monta tuntia pistämisen jälkeen. Pystyn jopa vatsalleen makaamaan mikä ei viimeksi olisi tullut kuuloonkaan.
Henkisesti olenkin sitten ollut tosi loppu. Itkettää ja masentaa koko ajan. Töissä. Kotona. Kaupassa. Lenkillä. Maailma tuntuu kaatuvan päälle ja kaikki on turhaa. Itsensä pistäminen oli vaikeampaa kuin muistin, itku silmässä ja vatsa tulessa puoliväkisin piikki nahan läpi, kädet hiestä märkänä ja koko lantion vihloessa. Olisi varmaankin vähän helpottanut jos olisin kotona saanut rauhassa pistää, mutta kun sattui olemaan 4 iltavuoroa putkeen niin töissä siitä oli pikaisesti suoriuduttava.

Sitten vaan ylihuomista jännäämään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti