tiistai 21. toukokuuta 2013

uskomatonta...

Olo on ihan epätodellinen. Vähän väliä käyn kurkkaamassa testiä pesukoneen päällä, edelleen kaksi viivaa. Kädet ja jalat tutisee, hikeä pukkaa... Nyt jo!? Tuntuu kuin tämä tapahtuisi liian nopeasti, vaikka oikeasti ollaan yritetty jo 5 ja puoli vuotta! En voi uskoa tätä. Toisaalta en haluaisikaan vielä uskoa, jos jotain sattuukin..
En kyllä suosittele sofi one step liuskatestejä kenellekkään (herkkyys 10 mitälieyksikköä). Ihan turhaa viivan etsintää. Kun vertaa eilistä one step testiäni ja tämän päivän apteekin omaa testiä, on apteekin testissä ihan selvä plussa mutta liuskaa saa kyllä tihrustaa! Ja vaikka apteekin testin herkkyys taitaa olla 25.
Mulla kaapissa vielä 4 apteekin testiä + 1 clearbluen viikkonäytöllinen, jonka aioin käyttää oikeana testauspäivänä eli perjantaina. Ja ihan varmasti tulee nuo toisetkin testit käytettyä...
Tietääkö joku miten raskausviikot ivf:ssä lasketaan? Onko punktiopäivä 2+0? Alkiot siirrettiin 2 päivää punktion jälkeen. Klinikaltahan se selviää, mutta soittelen sinne vasta perjantaina, en kehtaa myöntää testanneeni etukäteen :)

Listaanpa oireita mitä havaitsin nyt tämän siirron jälkeen, mutta en negahoidoissa!
- hormooneista tullut aiemmilla kerroilla tosi voimakkaita kylmiä ja kuumia aaltoja, nyt sellaiset puuttui kokonaan
- lugeista  tullut aina tissi- ja nännikipua, joka loppunut pari päivää ennen testausta, mutta nyt kipu on vaan yltynyt ja tissit tuntuvat painettaessa kovilta.
- maha turvonnut varsinkin iltaisin. Ja joka päivä. Negahoidoissa turvotusta ei joka päivä. Vatsassa kyllä samat nippailut ja jomotukset kuin negakierrollakin, taitaa lugeista johtua.
- iltaisin kova vilu vaikka mies valittaa kuumuutta. Lämpöjä en ole katsonut missään hoidossa.
- vatsa tulee kipeäksi tavalla, jota en osaa kuvailla, kun tapahtuu liikaa rasitusta esim. vauhdikkaalla lenkillä tai töissä kun on kova kiire.
- ajoittaista huimausta
- negahoitoihin eroavaisuutena nyt myöskin se, että seksiä emme ole harrastaneet punktion jälkeen tähän päivään mennessä ollenkaan :)
- aina ennen ollut käytössä luget + zumenonit, nyt luget + estradot-laastarit. Myöskin femar oli uusi lääke munarakkuloiden kasvattelussa. Eikä gonapeptyliä ole koskaan ennen laitettu myös siirron jälkeen. 
- aiemmin tehty 4 pakastealkionsiirtoa, tämä ensimmäinen tuoresiirto meille.

1 kommentti:

  1. Wow, siis todella mahtava juttu. Teillä on aikamonen historia, joten ei voi muuta olla kuin aidosti iloinen teidän puolesta!

    Nyt kai vain niitä pitkiä hermoja odotteluun :)

    VastaaPoista